Gratis E-book voor kunstenaars en creatieve ondernemers

10 dingen die je VANDAAG nog kunt doen om je inkomsten te vergroten… OOK als je blut bent

 

Ben jij kunstenaar (beeldend kunstenaar, theatermaker, schrijver, muzikant etc.) of creatieve ondernemer (grafisch vormgever, tekstschrijver, ontwerper, illustrator etc.) en herken je je in het volgende:

  • Je bent heel goed in je werk en zeer gedreven, maar je verdient veel te weinig
  • Je voelt je gedwongen om alle opdrachten maar aan te nemen, omdat je anders te weinig inkomsten hebt
  • Je vind het moeilijk om een goede prijs te vragen voor jouw werk, omdat er altijd wel iemand is die het voor minder wil doen
  • Klanten of opdrachtgevers krijgen voelt als een loterij; soms heb je geluk maar andere keren heb je maanden veel te weinig werk en dus nauwelijks inkomsten
  • Je zou wel meer klanten of opdrachtgevers willen, maar vind het moeilijk om jezelf te verkopen want je wilt niet opdringerig zijn

Het kan ook anders!

Speciaal voor alle kunstenaars en creatieve ondernemers die meer willen verdienen met hun werk en een succesvol bedrijf willen opbouwen heb ik een E-book geschreven met 10 waardevolle en praktische tips waarmee je direct aan de slag kunt.

 

En het mooiste is…het is helemaal GRATIS! Je kunt het aanvragen via het invulveld hier rechts in de sidebar of via het formulier hieronder.

dit veld niet invullen s.v.p.

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren.

Je kunt je hiervoor altijd weer eenvoudig afmelden en je gegevens worden nooit aan anderen verstrekt. Lees hier ons privacybeleid.

 

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.