Academie voor Creatief Ondernemen

Inspiratie event op dinsdag 29 oktober 2019, 13:30 – 16:30

 Er zijn nog maar 4 plaatsen over! Wees er dus snel bij!

Een event speciaal voor kunstenaars (beeldend kunstenaars, theatermakers, musici, schrijvers, dansers etc.) of creatieve ondernemers (ontwerpers, vormgevers, tekstschrijvers, illustratoren) die zich herkennen in het volgende:

  • Je bent goed in wat je doet, maar je verdient veel te weinig.
  • Je wilt graag meer klanten of opdrachtgevers, maar jezelf verkopen vind je maar lastig.
  • Je inkomsten zijn zeer onregelmatig. Het voelt als een loterij. Soms heb je geluk en verdien je aardig maar er gaan ook maanden voorbij dat je bijna niets verdient.

De meeste kunstenaars en creatieve ondernemers kunnen wel een boost van hun ondernemerschap gebruiken. De creatieve kant gaat ze prima af, maar de inkomsten vallen vaak tegen. Ze werken voor te lage prijzen of hebben moeite om voldoende opdrachten te krijgen of hun werk te verkopen.

Dat is natuurlijk niet wat je wilt! Tijdens dit inspiratie-event ga ik je helpen om in 1 middag jouw ondernemerschap een stevige boost te geven. Je gaat naar huis met een waardevol en practisch systeem voor het krijgen van nieuwe opdrachten en kopers dat je steeds weer opnieuw kunt inzetten. Ook doe je waardevolle inzichten en leuke contacten op.

Maar wees maar niet bang…het wordt geen saaie middag vol droge theorie. We gaan vooral doen en de nadruk ligt op de praktijk. Je gaat leren en netwerken op een leuke en spontane manier. Er is tijd om andere creatieven te ontmoeten. We gaan voor écht contact en niet voor zoveel mogelijk visitekaartjes.

De middag bestaat uit de volgende onderdelen: 

Workshop 1: In 3 stappen nieuwe klanten (zonder opdringerig te zijn)

Tijdens deze workshop leer ik je een beproefde methode die je keer op keer kunt inzetten om nieuwe kopers of opdrachtgevers te krijgen. Geen gehaaide verkooptrucjes, maar een systeem dat je precies zo kunt inzetten als past bij jou.

Je krijgt concrete en praktische tips en suggesties, volop inspirerende voorbeelden en gaat naar huis met inzichten waar je nog lang op kunt teren.

Workshop 2: Meer bereiken met je netwerk

Heb jij ook het beeld dat netwerken vooral iets is voor opdringerige types die voortdurend met hun visitekaartje zwaaien? Dat kan anders! Ik ga je laten zien hoeveel je kunt bereiken als je de kracht van je netwerk inzet. En dat is nog leuk ook.

Informatie over de Academie voor Creatief Ondernemen

Ik vertel over de Academie, het programma en beantwoord al je vragen hierover.

Reactie van een deelnemer aan het event van 24 September j.l.

Dank weer voor de inspiratie gisteren. Ik ben er vandaag direct mee aan de slag gegaan om een heroriëntatie uit te voeren op wat ik nu wil als kunstenaar, wie mijn klant is etcetera.

Wat ook echt werkt bij zo’n workshop is de interactie met andere kunstenaars en vragenstellers.
Dus, top weer! Dank!

Marcel Rus – beeldend kunstenaar
www.marcelrus.com

Praktisch

Het event vind plaats in Theaterhuis De Berenkuil (www.deberenkuil.nl) op de Biltstraat 166 te Utrecht. Dit is tevens de locatie van de trainingen van de Academie voor Creatief Ondernemen.

De Berenkuil bevind zich op ongeveer 8 minuten met de bus vanaf Utrecht centraal. Bussen gaan iedere paar minuten.

Jouw investering

Omdat ik dit event graag voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wil maken, heb ik ervoor gekozen alleen een kleine bijdrage in de kosten te vragen. Je betaalt dus slechts € 19,97 (exclusief 21% BTW) voor dit waardevolle event. Dat is inclusief de 2 workshops en drinken en lekkers gedurende de hele middag.

 

Je kunt je hier aanmelden voor 29 Oktober!

Je komt dan in het betaalprogramma waar je met IDEAL of MisterCash kunt betalen. Na je aanmelding ontvang je direct per mail een factuur. Een paar dagen voor het event ontvang je nog een e-mail met praktische informatie.

Tip:

Deel de inspiratie! Neem een bekende mee naar dit event. Door samen de workshops te volgen kun je je ervaringen en inzichten delen, waardoor het vaak beter blijft hangen. En het is nog gezellig ook!

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met mij op.

 

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.