Academie voor Creatief Ondernemen

Inspiratie event op dinsdag 20 november 2018, 13:30 – 16:30

UITVERKOCHT!!!

 

 

Een event speciaal voor kunstenaars (beeldend kunstenaars, theatermakers, musici, schrijvers, dansers etc.) of creatieve ondernemers (ontwerpers, vormgevers, tekstschrijvers, illustratoren) die zich herkennen in het volgende:

  • Je bent goed in wat je doet, maar je verdient veel te weinig.
  • Je wilt graag meer klanten of opdrachtgevers, maar jezelf verkopen vind je maar lastig.
  • Je inkomsten zijn zeer onregelmatig. Het voelt als een loterij. Soms heb je geluk en verdien je aardig maar er gaan ook maanden voorbij dat je bijna niets verdient.
  • Je vind geld maar lastig. Je weet dat je het nodig hebt, maar het liefst zou je er zo min mogelijk mee te maken willen hebben.

De meeste kunstenaars en creatieve ondernemers kunnen wel een boost van hun ondernemerschap gebruiken. De creatieve kant gaat ze prima af, maar de inkomsten vallen vaak tegen. Ze werken voor te lage prijzen of hebben moeite om voldoende opdrachten te krijgen of hun werk te verkopen.

Dat is natuurlijk niet wat je wilt! Tijdens dit inspiratie-event ga ik je helpen om in 1 middag jouw ondernemerschap een stevige boost te geven. Je gaat naar huis met concrete en praktische ideeën om meer uit jouw creatieve bedrijf te halen. Ook doe je waardevolle inzichten en leuke contacten op.

Maar wees maar niet bang…het wordt geen saaie middag vol droge theorie. We gaan vooral doen en de nadruk ligt op de praktijk. Je gaat leren en netwerken op een leuke en spontane manier. Er is tijd om andere creatieven te ontmoeten. We gaan voor écht contact en niet voor zoveel mogelijk visitekaartjes.

De middag bestaat uit de volgende onderdelen: 

Workshop 1: Boost je omzet met 33%!

Tijdens deze workshop vertel ik je mijn beste strategieën om snel je omzet te vergroten. Je leert wat de ENIGE 3 manieren zijn om meer te gaan verdienen, en hoe jij die in kunt zetten voor jouw onderneming.

Je krijgt concrete en praktische tips en suggesties, waarmee je jouw eigen persoonlijke plan voor de komende weken maakt.

Workshop 2: het geldspel

Een gezonde relatie met geld maakt dat je veel makkelijker een goede prijs kunt vragen voor wat jij te bieden hebt. We spelen een geldspel dat jou op een speelse en verrassende manier inzicht geeft in je eigen patronen en overtuigingen rondom geld.

Dit spel gaat je gegarandeerd eye-openers opleveren. En het is nog erg leuk ook!

Netwerken… maar dan leuk!

Door de informele en interactieve opzet van het event ontmoet je op een laagdrempelige wijze mede-creatieven. Je gaat dus niet alleen naar huis met kennis en inspiratie, maar ook met nieuwe contacten. Wie weet welke mooie opdrachten of samenwerkingen daar nog uit voort kunnen komen…

Informatie over de Academie voor Creatief Ondernemen

Ik vertel over de Academie, het programma en beantwoord al je vragen hierover.

Praktisch

Het event vind plaats in Theaterhuis De Berenkuil (www.deberenkuil.nl) op de Biltstraat 166 te Utrecht. Dit is tevens de locatie van de trainingen van de Academie voor Creatief Ondernemen.

De Berenkuil bevind zich op ongeveer 7 minuten met de bus vanaf Utrecht centraal. Bussen gaan iedere paar minuten.

Jouw investering

Omdat ik dit event graag voor zoveel mogelijk mensen bereikbaar wil maken, heb ik ervoor gekozen alleen een kleine bijdrage in de kosten te vragen. Je betaalt dus slechts € 14,97 (exclusief 21% BTW) voor dit waardevolle event. Dat is inclusief de 2 workshops en koffie, thee, water en lekkers gedurende de hele middag.

 

HET EVENT IS UITVERKOCHT!

 

Je komt dan in het betaalprogramma waar je met IDEAL of MisterCash kunt betalen. Na je aanmelding ontvang je direct per mail een factuur. Een paar dagen voor het event ontvang je nog een e-mail met praktische informatie.

Er zijn op dit moment nog slechts enkele plaatsen beschikbaar. Mocht het event uitverkocht zijn, dan geeft het betaalprogramma dit automatisch aan als je probeert te bestellen. Je hoeft dus niet eerst te informeren of er nog plaatsen zijn.

Tip:

Deel de inspiratie! Neem een bekende mee naar dit event. Door samen de workshops te volgen kun je je ervaringen en inzichten delen, waardoor het vaak beter blijft hangen. En het is nog gezellig ook!

Heb je vragen?

Neem dan gerust contact met mij op.

 

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.