Maak een succes van jouw bedrijf als kunstenaar of creatief

Workshop-aanbod voorjaar 2020

Vanwege de actuele situatie rondom het Corona-virus worden alle workshops dit voorjaar gecancelled

Ben jij beeldend kunstenaar, muzikant, theatermaker, fotograaf, ontwerper, danser of creatieve ondernemer? En herken je je in het volgend?

  • Het creatieve deel van je werk gaat je gemakkelijk af, maar je worstelt met de zakelijke kant
  • Je weet dat je meer uit je bedrijf zou kunnen halen, maar je loopt vast op gebrek aan kennis over marketing en ondernemerschap
  • Je hebt behoefte aan input, inspiratie en handvatten om jouw ondernemerschap naar een hoger plan te tillen
  • Je doet graag nieuwe inspiratie op, maar wilt de dingen wel graag op jouw manier kunnen doen

Als kunstenaar of creatieve ondernemer ben je niet altijd een geboren ondernemer. Je hebt je hart gevolgd en gekozen voor een carrière als kunstenaar, artiest of creatief omdat dit is wat je het allerliefste wilt doen. Je hebt passie voor je vak en bent er ook goed in. De vrijheid van het ondernemerschap past bij je, maar je mist nog kennis over de zakelijke aspecten.

Het liefst zou je alleen maar bezig zijn met het creatieve deel van je werk. Helaas is de werkelijkheid anders. Het ondernemerschap hoort er nu eenmaal bij, dus maak je er maar het beste van. Er moet immers wel brood op de plank komen. Soms heb je geluk en heb je voldoende werk en inkomsten. In andere periodes kom je niet of nauwelijks rond.

Maar ergens voel je dat er meer in zit. Dat je kansen laat liggen en kennis te kort komt om die volgende stappen te maken. Misschien ben je al jaren bezig en ben je niet tevreden over waar je nu bent. Of je hebt je nog maar kort geleden ingeschreven bij de KvK maar wilt graag gelijk goed van start gaan.

Je wilt leren ondernemen op een manier die bij je past. Zodat je de opdrachtgevers, kopers of klanten krijgt die je waarderen en die de waarde van jouw werk zien. Naast een goed inkomen wil je ook je artistieke dromen verwezenlijken. Je wilt mensen bereiken met wat je doet, en daar is promotie en naamsbekendheid voor nodig.

 

Ik ga graag met je aan de slag!

Ondernemersvaardigheden zijn essentieel om een succesvol en vervullend bedrijf op te kunnen bouwen als creatief. En ze zijn te leren. Door het volgen van de juiste stappen en met de juiste input.

Daarom is er de Academie voor Creatief Ondernemen. Een serie workshops waarin je precies die dingen leert over ondernemerschap die relevant en waardevol zijn jou als kunstenaar of creatief. De workshops vullen elkaar aan, maar zijn ook goed los te volgen. Zo kun je zelf bepalen welke onderwerpen voor jou relevant zijn.

Sommige workshops worden meerdere keren aangeboden. Ze worden gegeven in kleinere groepen, dus het aantal plaatsen is beperkt. Wacht dus niet te lang met aanmelden! Als een workshop al vol zit, krijg je daarvan automatisch een melding als je je probeert aan te melden.

 

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.