Coaching

Wil jij met mijn begeleiding werken aan de volgende stap in jouw ondernemerschap? Wil je sparren, leren en jezelf ontwikkelen. 1 op 1, zodat je alle aandacht krijgt die je verdient? Dan is een coachingstraject een goede keuze.

Dingen waar je onder mijn begeleiding aan kunt werken tijdens een coachingstraject zijn bijvoorbeeld:

Hoe zorg ik dat ik (meer) geld verdien met mijn werk als kunstenaar / creatieve ondernemer

  • Hoe zorg ik dat ik (meer) geld verdien met mijn werk als kunstenaar / creatieve ondernemer
  • Hoe kan ik mezelf onder de aandacht brengen van mogelijke klanten / kopers
  • Het schrijven van subsidie-aanvragen of het vinden van geschikte fondsen
  • Social media, je website of nieuwsbrief
  • Hoe vraag ik de juiste prijs voor mijn werk
  • En nog veel meer…

 

Je kunt kiezen voor een coachingspakket van 4, 6 of 8 gesprekken van 1,5 uur. De investering voor deze trajecten bedraagt € 497,-, € 697,- of € 897,- euro exclusief BTW. Gesprekken vinden plaats in Rotterdam of telefonisch / via Skype. Tussen de afspraken door heb je de mogelijkheid om mij te mailen voor feedback. Ook geef ik je boekentips, opdrachten of schriftelijk materiaal als ik denk dat dat je verder helpt.

Heb je interesse? Neem gerust contact met mij op. We kunnen dan een (uiteraard vrijblijvende!) belafspraak maken waarin ik je vertel wat ik voor je kan doen en waarin we samen kijken wat voor jou de beste keuze is. Ik hoor graag van je!

 

Marieke de Koning – schilderdocente, theatermaker, beeldend kunstenares

“Vorig jaar had ik in november aan de ene kant heel veel plezier in het uitvoeren van al mijn activiteiten. Aan de andere kant zag ik niet hoe ik er meer mee zou kunnen verdienen en dat was wel nodig. Andere ondernemers in mijn netwerk riepen hun eigen oplossingen. Maar die pasten niet bij me. Sinds een lezing bij de kunstkring volgde ik Maaike’s nieuwsbrieven en kreeg ik steeds meer zin in een coachingstraject. De mogelijkheid met subsidie via het SFPK aan het traject te kunnen beginnen heeft mij over de streep getrokken.

Sinds ik het traject heb gevolgd, weet ik dat mijn creatieve activiteiten, lessen en voorstellingen prima te combineren zijn en ben daar iedere dag met veel plezier mee bezig. Door een jaarplanning te maken en in de agenda te zetten werk ik veel rustiger en heb ik meer overzicht. Ik kan mezelf nu makkelijker presenteren; niet alleen face to face of bij een telefoon gesprek maar ook via een verbeterde website. Daarnaast zet ik een eenmaal bedacht project/activiteit vaker in.

Ik durf( meer) geld voor een opdracht te vragen. Om activiteiten, lessen  of voorstellingen te promoten ken ik nu meer mogelijkheden. Een nieuwe stap zetten blijft een spannend gebeuren, maakt niet uit of het om een nieuwe groep lesgeven of bijv. naar een netwerkbijeenkomst gaan gaat. Nu zie ik dat meer als iets heel natuurlijks en is de spanning veel minder belemmerend. Ook de mogelijkheden voor het promoten van activiteiten met de Rotterdampas was voor mij een echte eyeopener. Dit heeft er mede voor gezorgd dat mijn nieuwe lesavond voor volwassenen vol is.

Ik heb nu veel meer het gevoel goed bezig te zijn, ook als niet alle projecten 100% goed verlopen. Ik zou Maaike’s coaching zeker aanbevelen aan anderen, omdat zij goed weet wat er speelt bij culturele ondernemers, bij subsidie-verstrekkers en bij cultuuraanbieders. Mede daardoor krijg je geen algemeen marketing-praatje te horen maar praktische , persoonlijke coaching die past bij jouw
kunstzinnige bedrijf.

Ik ben Maaike speciaal dankbaar voor het feit dat zij mijn gebrek aan zelfvertrouwen herkende en me ermee aan het werk heeft gezet”.

www.mjdekoning.nl

Anne-Tjerk Mante – theatermaker, schrijver, beeldend kunstenaar

“Met Maaike is het prettig sparren. Ze heeft veel ervaring in het zakelijk coachen van mensen in de culturele sector.

Mensen die, net als ik, liever mooie dingen maken dan dat ze zich willen verdiepen in marketing en businessmodellen. En toch, stap voor stap, met behoud van creativiteit, helpt zij om een lijn te brengen in ‘het bedrijfsmatige’. Niet als losstaand deeltje, maar als onderdeel van het mooie dingen maken”.

Anne-Tjerk Mante
theatermaker, schrijver, beeldend kunstenaar
www.amante.nl

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.