Boek – Tussen Kunst en Cash

Voor kunstenaars en creatieve ondernemers die hun onderneming naar het volgende niveau willen tillen. En die zich willen laten inspireren door toppers uit hun vakgebied.

#D Tussen Kunst en Cash

Maar één op de vijf kunstenaars kan rondkomen van zijn of haar werk. De rest heeft daarnaast nog een andere inkomstenbron nodig. Het is dus beslist niet makkelijk om als kunstenaar of creatieve ondernemer een goed inkomen te verdienen.

Toch zijn er ook zeer succesvolle creatieve ondernemers. Zij slagen er wél in om hun eigen broek op te houden en rond te komen van het werk waar ze gelukkig van worden.

Wat doen zij anders dan anderen? Welke eigenschappen bezitten ze? Wat kunnen andere creatieven van hen leren?

In dit boek interview ik elf succesvolle creatieven over hun ondernemerschap. Zij vertellen openhartig over hun loopbaan en hun werkwijze. Laat je inspireren door de volgende topondernemers uit de creatieve sector:

 • Wouter Berns (beeldend kunstenaar)
 • Rogier Ruys (beeldend kunstenaar)
 • Sabine Wisman (illustrator en creativiteitscoach)
 • Saskia Laroo (trompetiste)
 • Izhar Elias (gitarist)
 • Mi Sun Hiltermann (violiste en eigenaresse muziekcentrum)
 • Maarten Bakker (regisseur, schrijver en theaterdirecteur)
 • Yorick Zwart (acteur)
 • Petra van Vliet (fotografe)
 • Yuri Landman (instrumentenontwerper)
 • Bas Kortmann (ontwerper en artistiek leider)

Quote 2 (1)

Maar Tussen Kunst en Cash biedt niet alleen maar inspirerende verhalen. Elk interview staat vol tips en adviezen die jij zelf kunt toepassen in jouw werk. Daarnaast worden de inzichten uit de interviews gekoppeld aan relevante marketingprincipes en -tools. Daardoor is de inhoud ook superpraktisch en direct toepasbaar in jouw bedrijf.

Om je daarbij te helpen krijg je bovendien een gratis 6-delige online training bij het boek. Deze online training bevat opdrachten die jou helpen de kennis uit het boek optimaal toe te passen. Meer naamsbekendheid, meer omzet en een boost voor jouw bedrijf!

Hier lees je “Meer reacties van lezers”.


Bestellen

Het boek (inclusief de gratis online cursus) bestel je eenvoudig via deze link. Je ontvangt het boek na ongeveer een week. De investering bedraagt € 19,97. Dat is inclusief 2,50 verzendkosten, maar exclusief 9% BTW.

Echt een buitenkansje dus: voor slechts € 19,97 heb je zowel het boek en de online training!

Na afronding van je bestelling ontvang je direct een e-mail met de factuur. Je ontvangt het boek na ongeveer een week.


Liever eerst even bladeren?

Dat kan! Ik stuur je graag de eerste drie hoofdstukken GRATIS als PDF. Je kunt deze PDF hier aanvragen:

dit veld niet invullen s.v.p.

Je ontvangt de downloadlink in je mailbox en je gegevens worden NOOIT aan derden verstrekt.

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren.

Over de auteur

_MG_0738 (2)

Maaike van Steenis is coach en trainer en leert kunstenaars en creatieve ondernemers hoe ze meer kunnen verdienen met hun werk. Ze heeft inmiddels honderden creatieven geholpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Artikelen van haar hand verschenen in o.a. Parool en NRC Next en ze geeft les in ondernemerschap op o.a. de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.