Gratis E-book (PDF) voor kunstenaars, artiesten en creatieve ondernemers

Knallen na Corona – 14 dingen die je tijdens de lock down kunt doen waarvan je straks enorm gaat profiteren

De Corona-crisis hakt er flink in voor kunstenaars, artiesten en creatieve ondernemers. Concerten, voorstellingen en exposities worden massaal afgelast. Ook houden opdrachtgevers hun hand op de knip.

Het raakt me om te zien hoe velen van jullie worstelen om het hoofd boven water te houden. Het ontroert me om te zien hoe veerkrachtig deze sector is: kunstenaars, artiesten en creatieven zoeken massaal naar nieuwe manieren om zichzelf en hun werk te presenteren. Het geeft me hoop dat de blik, ondanks alles, op de toekomst is gericht.

Voor nu is het vooral een kwestie van leven met de dag en indien nodig gebruik maken van de hulp die (onder meer vanuit de overheid) wordt geboden.

Maar we kunnen daarnaast ook proberen iets positiefs te halen uit deze periode. Want elke crisis geeft ook kansen. En in dit geval is die kans dat velen van ons meer tijd hebben om te besteden aan al die dingen waar ze anders moeilijk aan toe komen.

Om jou te helpen het beste te maken van deze tijd, heb ik een E-book geschreven. Daarin vind je 14 ideeën en activiteiten om je de komende tijd op te richten. Stuk voor stuk dingen waar je niet direct geld mee zult verdienen (sorry!), maar waar je over een paar maanden de vruchten van kunt plukken als je wel weer in de gelegenheid bent om je werk volledig uit te voeren.

Ik hoop dat het je inzichten en handvatten biedt en dat je erdoor geïnspireerd raakt. Je kunt het heel eenvoudig aanvragen. Er staat geen reclame in, enkel waardevolle tips en ideeën.

Voor nu wens ik je heel veel inspiratie EN sterkte toe. En bedenk: je hoeft het niet alleen te doen. We kunnen elkaar niet opzoeken, maar we zijn nog steeds verbonden.

Hartelijke groet,

Maaike 

E-book ‘Knallen na Corona’ aanvragen?

Dat kan! Ik stuur je graag het E-book GRATIS als PDF. Je kunt deze PDF hier aanvragen:

dit veld niet invullen s.v.p.

Je ontvangt de downloadlink in je mailbox en je gegevens worden NOOIT aan derden verstrekt.

 

Over de auteur

_MG_0738 (2)

Maaike van Steenis is coach en trainer en leert kunstenaars en creatieve ondernemers hoe ze meer kunnen verdienen met hun werk. Ze heeft inmiddels honderden creatieven geholpen een succesvol bedrijf op te bouwen. Artikelen van haar hand verschenen in o.a. Parool en NRC Next en ze geeft les in ondernemerschap op o.a. de Fontys Hogeschool voor de Kunsten en de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten.

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.