De groeispurt

Je persoonlijke succesplan om snel je omzet te verhogen!

Wat zou jij doen als je zou weten dat je elke maand net wat meer zou verdienen? Gewoon, een paar honderd euro meer dan nu. Zou je dan rustiger slapen? Lekker op vakantie gaan met je geliefde of je gezin? Eindelijk wat geld opzij zetten voor mindere periodes zodat je dan niet de eindjes aan elkaar hoeft te knopen? Zou je investeren in materialen of apparatuur zodat je nog mooier werk kunt maken? Of eindelijk geld opzij zetten voor later? Misschien wel verhuizen? Of gewoon keihard gaan shoppen? Stoppen met je bijbaan?

Natuurlijk zijn er dingen die belangrijker zijn dan geld. Maar daten we eerlijk zijn. Geld is OOK belangrijk. Het heeft een enorme impact op je werk, je leven en je gevoel.

Veel van de kunstenaars of creatieven die ik spreek vertellen me dat ze heus niet persé rijk hoeven te worden. Maar ze zijn ook niet tevreden met hoe het nu gaat. Als ze elke maand maar wat meer zouden verdienen. Dan zou het leven er heel anders uit zien.

In mijn werk ben ik voortdurend op zoek naar de nieuwste inzichten en slimme manieren om meer te verdienen als kunstenaar of creatieve ondernemer. Zodat ik die met jullie kan delen. En ik besloot mezelf een doel te stellen. Een ambitieus doel. Je kunt wel zeggen: een GROOT DOEL.

Ik wilde een training ontwikkelen die het leven van honderden kunstenaars en creatieven positief kan veranderen. Met dingen die je direct kunt gaan toepassen en die je meteen geld opleveren. Een training die perfect aansluit op de persoonlijke situatie van de deelnemer. Maatwerk dus. En dat alles in een zo kort mogelijke tijd.

Klinkt dat goed?

Dan vertel ik je graag meer. In mijn training “De groeispurt – behaal meer inkomsten als kunstenaar of creatieve ondernemer” leer ik je hoe je jouw omzet op een snelle en makkelijk toepasbare manier kunt verhogen. Je krijgt slimme, praktische tools die je meteen kunt inzetten en die afgestemd zijn op jouw situatie. En ik leer je dat ook nog eens in slechts 3 uur tijd.

Hoe gaat het in zijn werk?

Om zo snel te kunnen werken is deze training 1 op 1. Je krijgt dus maximaal 3 uur lang mijn volledige aandacht. Je gaat naar huis met een hoofd vol ideeën en met praktische stappen waarmee je direct aan de slag kunt. Hoe sneller je begint, hoe eerder het gaat werken.

Je kunt je hieronder aanmelden en betalen via Ideal. Je ontvangt dan direct een factuur per e-mail, en binnen 48 uur neem ik contact met je op om een afspraak te maken. Je kunt dus kiezen voor een tijdstip dat jou goed uitkomt. Deze training wordt gegeven in Rotterdam (adresgegevens volgen na aanmelding).

Ook ontvang je voor de training een e-mail met een aantal vragen erin. De antwoorden stuur je mij uiterlijk 1 week voor de training op. Hiermee kan ik me voorbereiden zodat ik jou precies die tools geef die passen bij jouw situatie.

Maar wat kost die training dan?

De investering voor deze training is € 397,-.

Wil je meedoen?

Super! Je kunt je aanmelden via deze link als je in 1x wilt betalen (dit is de voordeligste optie):

Of je kiest voor betaling in 3 maandelijkse termijnen van € 147,- ex. BTW. Dan klik je hier.

 

 

 

Na je aanmelding ontvang je direct per e-mail een factuur. Ook krijg je een mail met daarin praktische informatie en een link waarmee je de training kunt inplannen in mijn digitale agenda. Je kunt dus kiezen voor een tijdstip dat jou uitkomt. De training vindt plaats in Rotterdam.

Heb je nog vragen?

Die beantwoord ik uiteraard graag. Neem gerust contact met me op per e-mail of telefoon.

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.