Online programma’s

Mijn online programma’s zijn geschikt voor mensen met een klein budget die graag in hun eigen tempo willen werken. Bij sommige programma’s ontvang je per e-mail informatie en oefeningen waarmee je zelfstandig aan de slag kunt. Bij een ander volg je telefonische trainingen en krijg je aanvullende informatie per e-mail. Er is mogelijkheid om de programma’s aan te vullen met persoonlijke coaching.

Er zijn 5 verschillende online programma’s:


 

Van kunstenaar of creatief naar cultureel ondernemer 

In 2 maanden naar meer omzet, meer naamsbekendheid en een succesvol bedrijf

Dit programma is geschikt voor kunstenaars (theatermakers, beeldend kunstenaars, dansers, muzikanten etc.) en creatieve ondernemers (grafisch ontwerpers, vormgevers, tekstschrijvers etc.) die serieus aan de slag willen met het opbouwen van hun bedrijf.

Meer informatie over dit programma vind je hier.


 

Succesvol worden als beeldend kunstenaar 

In 2 maanden leren hoe je als beeldend kunstenaar een succesvolle beroepspraktijk opbouwt met een goed inkomen

Dit programma is speciaal bestemd voor beeldend kunstenaars die meer bekendheid willen creëren en een goed inkomen willen verdienen met hun werk als kunstenaar. Er worden veel onderwerpen behandeld die speciaal relevant zijn voor beeldend kunstenaars en die niet in het andere programma zitten.

Meer informatie over dit programma vind je hier.


 

Scoren met je e-mail nieuwsbrief

Voor kunstenaars en creatieve ondernemers die hun creativiteit willen inzetten om leuke en passende klanten te krijgen

Dit programma is bestemd voor kunstenaars en creatieve ondernemers die hun e-mail nieuwsbrief willen gaan inzetten om meer klanten of kopers te krijgen en hun naamsbekendheid te vergroten. Via telefonische trainingen leer je hoe je van jouw nieuwsbrief een succes maakt en hoe je kunt zorgen voor een steeds groeiende mailinglijst.

Meer informatie over dit programma vind je hier.


 

Subsidies en fondsen werven met resultaat

Leer stap voor stap hoe je met succes vele euro’s aanvraagt bij fondsen en subsidiegevers voor jouw activiteiten.

Dit programma is geschikt voor kunstenaars en creatieve ondernemers die willen leren hoe ze geld bij fondsen en subsidiediensten moeten aanvragen voor hun activiteiten. Je leert onder meer waarvoor je allemaal bij fondsen terecht kunt, hoe je geschikte subsidiediensten en fondsen kunt vinden en hoe je een goede aanvraag schrijft. Daarnaast bevat het programma voorbeelden van bijvoorbeeld je aanbiedingsbrief en een begroting.

Meer informatie over dit programma vind je hier.


 

Geen stress over geld

Jouw persoonlijke money mindset make-over

Dit programma is geschikt voor kunstenaars en creatieven die zich realiseren dat hun gevoel over geld essentieel is om er op een zorgeloze en ontspannen manier mee om te kunnen gaan. Je leert met speelse oefeningen hoe je jouw houding ten opzichte van geld kunt verbeteren, hoe je makkelijker een goede prijs vraag voor wat je doet en hoe je grip krijgt op jouw financiële situatie.

Meer informatie over dit programma vind je hier.


Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.