Mijn vakantie-leeslijst voor jou

In mijn coaching en trainingen geef ik regelmatig leestips en een aantal titels komen steeds weer terug. Dit komt omdat ik er erg enthousiast over ben, en ze mij veel waardevolle inzichten hebben gegeven. Daarom heb ik een aantal favorieten voor jou geselecteerd. Ik wens je veel inspiratie toe!

 

  1. Tussen Kunst en Cash – Maaike van Steenis

Niet zo bescheiden om je eigen boek bovenaan te zetten natuurlijk… Maar de enorm positieve reacties van mijn lezers maken dat ik het toch durf. En het leukste is: de eerste 3 hoofdstukken kun jij hier GRATIS (als PDF) downloaden.

In Tussen Kunst en Cash vertellen 11 succesvolle creatieven hoe zij het ondernemerschap aanpakken, en delen ze kun meest waardevolle tips met jou.

 

  1. It starts with the why – Simon Sinek

Een klassieker die je helpt om de basis van jouw marketing scherp te krijgen. Sinek vertelt aan de hand van voorbeelden wat maakt dat sommige bedrijven een grote schare trouwe volgers hebben en andere niet.

 

  1. It’s not about the money – Brent Kessel

Geen onderwerp dat zo beladen is in de culturele sector als geld. Dit boek helpt je om jouw overtuigingen rondom geld te onderzoeken, zodat je meer grip krijgt op je financiën.

 

  1. Purple Cow – Seth Godin

Onderscheidend vermogen is cruciaal voor een succesvol bedrijf. In deze klassieker vertelt bestsellerauteur Seth Godin waarom en hoe jij dit in kunt zetten.

 

  1. The 100 Dollar Start-up – Chris Guillebeau

Een succesvol bedrijf starten zonder groot startkapitaal is zeker mogelijk. In dit boek vind je talloze voorbeelden, waaronder velen uit de creatieve sector.

 

  1. The small big – Robert B. Cialdini

Kleine veranderingen kunnen een enorm effect hebben. Wetenschapper Robbert B. Cialdini is de deskundige op het gebied van beïnvloeding. In dit boek vertelt hij met welke simpele veranderingen je grootse resultaten kunt behalen.

 

  1. 100 dagen dankbaarheid – Alexandra Smith

Alexandra Smith hield 100 dagen een dagboek bij over haar ondernemerschap. Het resultaat is een eerlijk en herkenbaar boek vol mooie inzichten.

 

  1. Playing big – Tara Mohr

Merk jij dat je soms de neiging hebt om bepaalde dingen niet te doen omdat je denkt “dat zoiets voor jou nu eenmaal niet is weggelegd”. Dan is dit boek, met praktische oefeningen, beslist een aanrader.

 

Ik ben natuurlijk ook erg benieuwd naar jouw leestips! Wil je die delen? Je doet er mij en andere lezers een groot plezier mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Maaike van Steenis

Ontvang nu het gratis e-book

10 dingen die je vandaag nog kunt doen om je inkomsten te vergroten!

Als bonus ontvang je bovendien gratis waardevolle tips en inzichten die jou helpen een succesvol bedrijf te creëren. Je kunt je hiervoor altijd weer afmelden en je gegevens worden nooit aan derden verstrekt.